N ACH N SE VCH N A(H)CH  Carillo Acting Solo som til daglig blir kalt Solo er en Amerikansk Cocker Spaniel tispe som er født 22.  juli  i 2004.

Hun er en aktiv hund som er glad i å jobbe. Det blir mye agility og turer, hun elsker å søke og spore.  Hun ble Norsk Agility Champion i på Moelvstevnet 9. februar 2008 med det siste certet for Per Perg Kirkevold. Det første certet fikk hun på NKK Bø feb. 07 for Petter Nordlien, det andre i mai 07 for Kirsten Bjørnelykke. 
I 2010 tok vi opp igjen å trene blodspor og hun gikk til 3  førstepremier på de 3 første prøvene hun starter i 2011. I slutten av juli var hun på utstilling og fikk Excelent for Leif Herman Wilberg og fikk dermed tittelen Norsk Viltsporchampion.

 
Solo ble N VCH 28. juli 2011. Oktober samme år dro vi til Sverige og hun gikk til 1. premie og ble Svensk Viltsporchampion. I 2012 ble hun den første spanielen i Norge som gikk til hoppchampionat og på sporprøve i august fikk hun sin første HP. Hun hadde et flott år på agilitybanen med mange feilfrie både agility og hoppløp.

bilde-eller-video-180.jpg
Solo som unghund.

Muffin er Solo sin datter – Carillo Aspire.  Født 25. juni 2009
Hun er en energibombe som elsker å jobbe, hun er veldig lik sin mor av utseende, de har til og med samme hvite strek i bakhodet.
Hun debuterte i agility i juni 2011 og hopp i april 2011 og det gikk veldig bra med flere feilfrie seire i både hopp og agility enn vi trengte for å rykke opp i neste klasse. Vi gikk opp i klasse 2 i november 2011.

Det som beskriver Muffin best er arbeidsgleden.

Hun ble stilt litt i 2011, men hun liker seg ikke på utstilling så vi klippet pelsen etter utstillingen i Moss i slutten av juli da hun ble 2. beste tispe med Excelent, CK, res. cert. for Leif Herman Wilberg.

2 år.

I 2012 stilte Muffin på jaktannleggsprøve og ble godkjent av dommer Ellen Getz Wold. Hun debuterte i klasse 3 i agility i september.


6 uker

5,5 mnd

Jeg startet å skrive bloggen for å bli mer bevist på hva jeg gjør når jeg trener agility og det er godt å «tømme hodet» ned i tastaturet av og til. Velkommen inn i denne verden av «hundegalskap» og jeg setter STOR pris på kommentarer ! 🙂

3 kommentar to “Om Solo og Muffin”

 1. lene Says:

  Hei på dei. Jeg er jevnlig inne å leser i dagboken din, veldig gøy. Må følge med på hva som skjer. Dere er virkelig et forbilde for en som elsker Am cocker. Dette skal jeg og klare en dag.
  Gleder meg til å treffe dere når løpe tiden er over.

  Klem fra lene og bonnie

 2. Lise Hansen Says:

  Hei Hilde,
  er inne og ser på bloggen din, koselig.
  Er det greit at jeg låner bilde fra
  «trening i østbygda» ?? bildet av meg og Bodil,tenkte å skrive litt om treningen i østbygda 🙂

  Hilsen Lise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s