2012 har vært et annerledes år og det er kanskje derfor aktivitetene med Solo og Muffin ikke har vært så viktig, men likevell det viktigste. Det har lært meg mye om det å ha fokuset på rett plass. Fokusere på oppgaven, leve i nuet og da kommer resultatene. Istedet for motsatt. Joda, viste det før også, men har ikke klart før sånn som  i år.  

Solo har hatt sin beste agilitysesong uten sammenligning. Endelig! jobber vi sammen når vi konkurrerer! Det ble mange feilfrie løp i 2012 – 6 agiltyløp og  10 hoppløp. Målet var hoppchampionat så hun ble ikke alltid meldt på ag løpet. Og helt utrolig etter en lang sesong hvor vi kom på plasseringen etter den som fikk certet ble det vår tur på Kongsvinger i oktober og helt utrolg men sant så fikk hun storcertet på Dogs4all 🙂 Hun kan nå smykke seg med tittelen N ACH N SE VCH N A(H)CH Carillo Acting Solo og hun er den første spanielen i Norge som har fått hoppchampionatet 🙂 Veldig moro !! og kjempestolt jeg 🙂
392124_10151113668972757_1622197555_n
Solo ble Årets Agilityspaniel 2012 !! Kjempemoro å få den hedersbevisningen 🙂 Det følger med en flott innrammet diplom og den skal få pryde veggen i gang sammen med Chivas sine 3.

Et annet mål for Solo var å få HP på sporprøve. Men det ble ikke så mye sportrening våren 2012 så det ble bare til at jeg startet på de 2 prøvene til avdeligen vår. I mai fikk hun 1. premie 🙂 veldig gøy ! I august gikk Solo et spor som sitter som spikret fast i hele kroppen, jeg kan lukke øynene og se det for meg/kjenner følelsen enda 🙂 Solo, hadde sittet i bilen og ventet en stund og da det ble hennes tur var det som om hun sa: NÅ er det MIN tur !!  Det var en utrolg opplevelse og ble belønnet med HP og prøvens beste hund.

Solo  12.8.12 (2)

Muffin 🙂 Målet til Muff i 2012 var å komme opp i klasse 3 i ag og hopp. Jeg tenkte at i løpet av sommeren får vi det siste nappet i ag. Vi hadde mange napp i hopp, men jeg ville vente til hun fikk det siste i ag før jeg rykket opp. Vi var i Stavanger å konkurrerte i en uke og det var en veldig nyttig uke, men resultatene til Muffin uteble. Det var ikke før i det aller siste løpet at det plutselig satt og vi gikk et feilfritt agilityløp i finalen og endte på 5 plass. Hun fikk det siste nappe på vårt eget stevne i Fredrikstad og vi debutert i klasse 3 i Drøbak med å gjennomføre både hopp og agility, fikk feil i begge men hva gjør vel det 🙂 Sesongen ble avsluttet på Dogs4all med et hoppløp jeg kommer til å huske lenge. Ble et riv men hva gjør vel det. Jeg har fått erfare hvordan det er å gå med 2 hunder i klasse 3, og  det har gått overraskende bra.  Skal bli gøy å se hva vi får til i 2013.
295102_10150892280997757_294687481_n

1 september skulle vi ha jaktanleggsprøve i avdelingen og jeg hadde lyst men ikke klart å få trent så jeg tenkte at nei det får vente til neste år. Men så fikk Muffin prøve å apportere and og det gjorde hun som bare det så jeg meldte like godt på. Det er jo en annleggsprøve og det er jo en test av hva som ligger i hunden. Det ble litt vel spennende på søksdelen da Muffin som vanligvis løper rundt i skogen i stor fart syntes det var litt rart setting så hun holdt seg veldig i nærheten, slepespor med kanin og apportering av and gikk fint så hun ble godkjent av dommer Ellen Getz Wold. Moro !!

muffin jal

Muffin har trent litt spor også, vi kom med på en prøve, men jeg måtte trekke begge hundene og jeg tror det er greit at Muffin venter litt med å starte. Jeg må lære mer om hvordan jeg fører henne, for hun har større fart enn Solo har og jeg må løre hvordan jeg skal få satt henne skikkelig på sporet og bli der uten for store runderinger.

Dette var et kort sammendrag av hundelivet i 2012 – jeg har ikke engang nevnt det viktigste. Det er alle treningene som gir meg så mye! Tusen takk til dere jeg trener sammen med!