Plukket opp Anja og Dean kl. 06.00 og var framme v/hallen i Lillestrøm 7.20 ergo god tid før briefing 08.00.  Lenge siden siste stevne – som var i mars. Så dette skulle vi bare ta som en tur, jeg hadde jo ikke akkurat verken håp eller tanker om at vi skulle dit søndag også 🙂 måtte jo være rusten?

NM startet med et hoppløp ala Bambi på glattisen, med store svinger og nestenulykker. MEN, jeg jobbet bra selv om vi hadde noen stoore svinger og fikk stoppet Solo før et hinder hun ikke skulle ta og kom i mål med 1.01sek.  i tidsfeil, det  holdt til en 9. plass.  Det føltes godt 🙂 å ha jobbet seg gjennom et hoppløp. Agilityløpet gikk knallbra!! alle feltene satt og underlaget virket ikke så glatt, vi samarbeidet og Solo klarte å justere seg på det glatte underlaget.  🙂 Feilfri 4. plass. 🙂 Gøy dette her da! Det er 10 ekvipasjer som går til finalen i kl. liten og vi ble nr. 5 sammenlagt så finale ble det gitt.

Foto: Maud Johannessen

Dag 2 startet ikke bra. Fin bane, men nervene var på plass og da Solo skled og rev 2 hindre i starten slo gamle synder inn, jeg ble passiv, kom for langt bak og hun føk over et hinder hun ikke skulle. Vi var de eneste som disket i hopp 😦

Agility og Finale. Vi startet først og da jeg står klar  til start sier Rune som er speaker: «Og da starter vi finalen i NM 2009». Da skjedde det noe med meg, jeg fikk et sånt sug i magen og ble i godt humør. Banen startet med 2 hopp før mønet så krapt til venstre til rør. Idet jeg fronter henne på mønet og sender henne gjennom røret begynte jeg å smile, sa Nina. Så kom en hoppkombinasjon som jeg var litt usikker på men som jeg ikke husker helt hvordan jeg gikk,  det gikk kjempefint. Feltet over stigen  i nesten løpende fart, over mur og pølse ta imot etter hinder og sende henne i borteste rørinngang før vippa og et hinder til slalåmen hvor jeg følte at Solo fikk rytmen og kunne løpe på litt så jeg fikk snurret etter slalåmen og sendt henne riktig over oxeren og de 2 siste hinderet 🙂 Vi vant den runden.  Det var deilig! 😀  Det ble en 8. plass sammenlagt.

Muffin har vært hos mamma og pappa i helgen og de sier hun er rolig…… ? Uansett – det gikk veldig fint å være borte en helg. Nå er hun hjemme igjen og her er hun ikke så rolig…..