Nå er vi endelig igang med faste agility-treninger igjen 2 ganger i uka og det er helt herlig !  Deilig å løpe i løs sagflis i ridehuset og vasse rundt i sand når man kommer hjem…… har vært så lenge borte nå at det gjør ingenting! 
Solo er mer ivrig enn noen gang og vi får god hjelp av Anja på treningene til å holde kontakten også mellom hindrene 🙂 Knalltreninger har vi, så nå satser jeg på at det varer og at vi får en aktiv fin vinter med frisk Solo.

Muffin er 4 måneder nå og har begynt å felle tenner 🙂 kanskje hun snart slutter å bite på alt mulig. Hun vokser til og er blitt ganske spretten. Hun er med på jobben hver dag og er flink å sove i buret sitt. Hun har såvidt vært med i ridehuset også,  løpt om kapp med Dean som var flink onkel. Frydefullt løp hun i full fart gjennom et godt bøyd rør uten å nøle så hun har debutert på trening  🙂 Gangen etter skulle hun sitte i bur mens jeg gikk med Solo og makan til konsert skal du lete lenge etter, hun ville aldeles ikke bli satt på utsiden…….  Muffin har derfor vært hjemme og trent på å være alene hjemme et par treninger nå for å bryte mønstre. I kveld skal hun være med igjen, jeg lager settingen litt annerledes og j0bber med at hun tier stille.

Neste onsdag begynner vi på valpekurs 🙂 gleder meg til det – lenge siden sist jeg var på sånt kurs, sist var i 1998 med Chivas. Og tilfeldighetene ville at det er samme mannen som skal holde innledningen denne gangen som i 98 🙂 Det viste seg at Oslo Hundeskole holder treningene sine rett her borte på Fredrikstad Stadion. 5 minutter å gå 🙂 og kurset gikk de dagene jeg ikke trener ag – passer perfekt!

Ellers leker Solo og Muffin myyyye. Med lyd og uten lyd, heftig og rolig. Tror Solo er ganske fornøyd med Muffin  🙂 Ganske så mye mer aktivitet på damen nå som de er 2.  Opps nå må jeg dra på trening.