Nå er det så lenge siden at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Flekken flyttet til Drøbak for 14 dager siden og Carmen som nå heter Aurora «Rora» var her en uke på ferie, så det har vært litt mye å henge fingrene i.
sept, okt 09 034
Muffin og Rora.

Nå har Muffin vært alene valp i snart 2 uker, hun er med på jobb hver dag og er flink å sove i buret under pulten min. Når vi kommer hjem fra jobb er gjensynsgleden stor mellom Solo og Muffin, det er nesten så jeg blir glemt…..

Idag har vi vært på en knallfin tur ut til Foten som er kjent som badeplass om sommeren, nå på høsten er det et praktfult sted å være hvor man kan sitte å se utover havet og bare være til. Det var sol og vindstille, hva mer kan man vel ønske.
sept, okt 09 050
Solo i motlys.
sept 09 026
På en annen tur vi hadde løp Muffin bare ut i vannet sammen med de andre…. og da må små valper tørkes
P9200808
når de har badet om høsten og etterpå sovnet hun godt og det gjør hun når vi tar en «pust i bakken»
P9200813

Vi har vært på tur hos Nina og vi gikk bl.annet en tur på jordet mens Nina lekte med fotoapparatet sitt
IMG_6180
IMG_6162
Ble mye lek på disse to den helgen 🙂

Ellers er Muffin en veldig nysjerrig valp. Hun går ikke bare etter vaskekluten når jeg vasker, nei hun må være med oppi bøtta for å se hvor filla blir av og hva som skjer med den. Har aldri hatt en hund som sjekker så nøye hva som skjer tror jeg. Hun er leken og det er Solo også, det blir mye lek og de bytter på å lage lekelyder  🙂

Solo har fått en turkompis 🙂 når vi går på tur nå, bruker hun marka istedet for å gå bak meg å lure på om det jeg skal gi henne et søk eller noe, nå løper hun rundt å koser seg 🙂

Solo er mye bedre! Vi skal til Beate å få mer masasje, men opptreningen går fint og hun er merkbart bedre. Vi går mye tur og på torsdag trente vi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 helt enkelt og bare hopp.  Men om jeg aldri hadde fått gå agility mer så var den bittelille økten så inmari deilig at det nesten ikke hadde gjort noe. Skulle ikke tro vi hadde hatt så lang pause i det hele tatt. Nå blir det trening 2 ganger i uka. Og Muffin er med for å lære å være der, enn så lenge.
IMG_6055
Tjo hei her kommer jeg 🙂