De utforsker verden og løper i ren fryd rundt i hagen om dagen.  Måtte kjøpe noen grinder til for å holde de ute av skråningen med blomster idag.  Den andre skråningen er veldig spennende og når nabohunden Mille kommer, er det kjempestas 🙂
valper 10. august 09 004
Alt må sjekkes  !
valper 10. august 09 005

Yvonn var her en tur i går og hjalp meg å ta noen hodebilder igjen. De begynner å bli store nå….
valper 9. august 09 017
Vil kose jeg !
Vi fikk tatt noen fine bilder:
valper 9. august 09 009
valper 9. august 09 016
valper 9. august 09 013

valper 9. august 09 014

Av praktiske ting har de blitt flinke til å gå ut å gjøre fra seg. Måtte på jobb tidlig i dag og da jeg lokket opp grinda løp de gjennom stua og ut å gjorde fra seg alle sammen 🙂 Flinke barn det tenker jeg. 
De må på stellebordet nesten hver dag, viktig å lære dem at pels-stell er en del av hverdagen og livet. Utrolig hvor mange negler det er på 4 valper og utrolig hvor fort de vokser gitt 🙂 og sånn som pelsen gror !

Vi har vært ute å kjørt bil igjen også, tok turen til mamma og pappa på Hvaler ca. 20 min å kjøre og det var litt sutring på veien dit. Da vi kom fram og jeg satt buret på bakken og lukket opp døra, fortet  de seg ut alle sammen og løp rundt i hagen med det samme….. Mamma Solo var jo der.  Ingen er bilsyke i hvertfall. Passet  på å ikke gi dem mat før vi dro, de fikk mat mens vi var på besøk 🙂 og på hjemturen var hele gjengen helt stille.