Vi var å trente i Rakkestad sammen med Kjetil, Beate, Bodil og Lise i går kveld. Beate hadde valgt ut en hoppkombinasjon fra Clean Run som vi gikk 2 veier. Før jeg startet hadde jeg en litt dårlig ute av ting følelse, men etter å ha gått denne kombinasjonen: (takk til Beate for at hun har disse i sin blogg, så jeg kunne låne 🙂  )

et par ganger så økte agilityselvtilliten dramatisk. (bordet ble byttet ut med hopp)Her kunne jeg jobbe med å gå sideveis fra på 1,2,3, sendte henne med blindcross inn i slalåmen og snurret hennet inn i riktig rørinngang. Tok henne imot ut av røret og fikk en fin innspurt. 3. gangen gikk aller best, for da jobbet jeg på hvert eneste hinder og hun gikk så det suste. Deilig ! 🙂  Solo bryr seg ikke noe om løpetiden denne gangen heller hun.
Så snudde vi om på rekkefølgen:

og det gikk også veldig bra. Måtte justere hvor jeg sto hen fra 4 til 5, for her rakk jeg ikke å hente henne, men måtte stå nærmere 5 å ta imot for å få kort sving inn i slalåmen.

Etterpå hadde Kjetil satt opp en feltkombinasjon som også gikk veldig fint. Har ikke tegning for satt i Kjetil sitt hode. Men etter pølsa skulle de først til høyre og til mønet, andre gang de gikk banen rett fram til vippa. Noe som gjorde at hun føk rett til høyre andre gangen da hun skulle rett fra.   Jeg lærte at det beste jeg kunne gjøre var å krysse tett bak Solo i det hun gikk inn i pølsa, da kom hun ut i riktig retning uten å sakke farten – veldig bra 🙂
Jeg tok et par bilder også:

Bodil trener felt med Tiril, mens Lise følger med.

Her er det Beate som snurrer Sara inn i slalåmen i den første kombinasjonen jeg fortalte om.

Kjempefin trening som ga meg ny giv 🙂