Søndag var vi å trente i ridehuset igjen og ja vi har hatt mange fine treninger i det siste, men på søndag var det lett å løpe også…..  😀 det var som om en hel dag ute i dagslys dagen før hadde gitt ekstra energi eller noe.

I første kombinasjon var det først full fart inn i boks rett over, rundt 45 grader tilbake (med god avstand mellom hindrene) og rett over fram mot mønet. Jeg rakk å være på plass å snurre så vi fikk til boksen – hver gang.

Stigen….. går litt tregere med varierende belønning enn med belønning hele tiden. Jeg må på en eller annen måte få Solo til å forstå at hun skal gå den på samme måte både i trening og konkurranse og fant ut at hun er kjappere når jeg ligger litt bak henne…. forløpig.

Fordi jeg ikke kan stikke fra på stigen kom jeg litt på etterskudd inn i kombinasjonen etter stigen, fikk god hjelp av Kari F og det ble en kombinasjon av snurr, mellom og å skyve ved å holde min bevegelse noe som  fungerte veldig bra så hun går fort og selvstendig 🙂

Søndagens kombinasjon 2 så helt håpløs ut når jeg sto å så på de andre……. Men gjett hva som skjedde 🙂 Feilfri på første forsøk! og andre forsøk, men da jobbet jeg litt mindre og fikk lenger sving et sted og tregere vippe. Tok en siste runde hvor jeg jobbet skikkelig og jammen ble det ikke feilfritt igjen 🙂 Super trening!

Igår onsdag var vi bare 5 på trening og jeg fant en hoppebane med vippe fra Petter som vi satt opp. Den var full av snurrer og motsatt rørinngang. Plutselig dukket gamle synder opp og Solo føk inn i feil rørinngang….. flere ganger.  Da jeg endelig skjønte at jeg ubevist fokuserte på det jeg var redd for for så å slutte med det – gikk det fint 🙂
Kjempegøyal kombinasjon hvor jeg testet med og uten snurrer men å ligge litt bak og begge fungerte fint 🙂 og jeg merket at Solo sin fart mellom hindrene er fin – hun gir på hele veien! Herlige lille hund !