Søndag etter Follo startet et nytt kapittel i felt-treningen vår. Vi gikk helt tilbake i fjor høst og har kommet dit av Solo stopper automatisk på feltet og venter på godbit. For å samordne felt på trening og i konkurranse var det nå på tide å ta treningsfeltene et hakk videre så jeg får jobbet likt uansett hvor feltene tas og variere belønningen mye mer. Første gangen med stopp men uten godbit stoppet Solo og ventet både på møne og stige men etter det har det gått veldig bra, fin liten stopp med meg i variabel avstand. Belønningen kommer men ikke på feltet lenger og det virker faktisk som om hun forstår det……

Ellers var treningen fin både søndag og igår – merker ikke at hun har løpetid i det hele tatt, når vi er på trening skal vi jobbe 🙂 Det har vært løpebaner med stor avstand mellom hindrene og lange vinkler og det er nok jeg som sliter mest med å følge opp – blir helt gåen av all løpingen, men jeg må jo gi 100% når vi trener. Tror snart jeg må gjøre alvor av denne kondistreningen…..

Den hyggelige overraskelsen kom søndag kveld da Birgitte ringte meg – og det var overraskende for jeg har søkt rekrutten fordi jeg gjør så mye rart i konkurranser og trenger tid til å få til felt og føring og tenkte jeg kanskje kunne få være med på rekrutten for å gå meg til før jeg søkte landslaget neste år.
Birgitte ville gjerne ha med Solo og meg på landslaget nå!!!  😀 Jeg ble så glad! Det skal bli kjempegøy med samlinger og nye utfordringer !!!!

img_8906-utkl.jpg