Jeg ble litt satt ut da jeg kom til Follo og fikk beskjed om at alle tisper med løpetid ikke skulle oppholde seg i hallen, men måtte sitte i bilen og kun tas inn når det de skulle starte. Dette var nytt for meg, løpetisper hatt lov å gå i klasse 3 en stund og bare man tar hensyn har det gått veldig fint. Nå har alle klasser + lag lov å gå selv om de har løpetid og da har de altså strammet inn og sendt oss ut av hallen. Heldigvis var det ikke kuldegrader ute – så Solo fikk sitte i bilen med dekken på og hun fungerte veldig bra når hun gikk 🙂 lykkelig over å komme inn i hallen å få agility.

Dagens fasit ble 1 vinn og 2 forsvinn.

Dommer individuelt var Arild Berntsen. Agility 3 først og her gikk første 1/2 del av banen veldig bra – så blir jeg passiv i en sving, kommer ut av det snur meg feil vei eller noe og Solo hopper tilbake over det hinderet hun kom fra i stedet for å gå mot slalåmen. Disk. Den hadde jeg ikke forestilt meg i det hele tatt. Blæh!

Lagløpet – Dommer Marianne Mowe – FEILFRITT LØP! Marianne hadde satt en deilig lagbane og den satt som spikret – Solo gikk feilfritt med dagens beste tid blandt de små – og ikke nok med det Kari/Disco og Jan/Prima gikk også feilfritt og laget vant feilfritt 🙂 (det ble mye feilfritt) men det er så deilig å skrive feilfritt!!

Hopp 3 – Arild Berntsen dømte igjen. Det var en snirklete start som gikk helt supert og løpet gikk på skinner helt til det gikk feil. Jeg kom igjen i en posisjon jeg ikke hadde planlagt og Solo gikk i en rørende hun ikke skulle i – Disk igjen.

Nå gir jeg opp snart!

Men, jeg har jo lært noe i dag også! og jeg har en konkret oppgave på trening i morgen – nå skal jeg KREVE at Solo går feltene riktig og jeg skal variere belønningen mye mer enn jeg har gjort hittil. For på agilityløpet etter at vi disket så gjorde jeg som på trening stoppet, sa NED, pekte på feltet og hun kastet et blikk på meg og det så ut som hun ble full av F og tenkte: «har ikke tid for her er det jo ikke noe å få» og fortsatte å løpe……..