Mandag var det fare for at treningen ble avlyst, fordi det var så mange som ikke kom, men jeg avtalte med Ingrid at vi skulle sette opp en hoppbane. Vi var 4 på trening(Malin, Ingrid, Elin og meg)  og den ble kjempefin. Hoppbane fra Petter med en start på 2 hopp rett fram hopp 45 grader og så i borteste rørinngangen. Her gikk det ikke å gå fra («drastarter» er jeg ikke veldig glad i), så vi startet sammen og når jeg viste med riktig hånd gikk det over all forventning, må bare passe på å gi max selv, så Solo får opp farta. Så en stjerne før slalåm hvor det var fint å løpeføre, slalåm, 2 hopp 180 grader og inn i ny stjerne med føring forbi et hinder som de skulle ta ut av stjerna. Her var jeg ikke klar nok i føringen min til å begynne med så Solo hoppet feil vei et par ganger, men når jeg gjorde jobben min, løp som «merra den blinde» og det ble blindcross føring over det siste hinderet ut at stjerna så gikk det helt supert 🙂 Innspurten var lengde, rett rør og 2 hopp rett fram – 🙂  Det var så gøy at da jeg fikk til banen repeterte vi den noen ganger for å befeste svinger osv. Vet ikke om det er jeg som fører bedre når jeg blir sikker på banen eller om Solo husker banen – men gøy er det uansett ;D

Onsdag var vi mange på trening og Eddie laget et par morsomme kombinasjoner med hinderdiskriminering. Første kombinasjon ga litt uante muligheter for Solo, hun tok stigen istedet for slalåmen som sto tett på, måtte være klar i kommandoen og da gikk det fint.

Kombinasjon 2: Da jeg fikk til den var det som å fly 🙂 Den største utfordringen var  slalåminngangen som lå rett ved rørinngangen. Jeg kan IKKE nøle i sånne situasjoner. Da går Solo i røret – og ikke vil jeg bremse henne heller. Så når jeg på 3 forsøk løp på og neste krasjet i slalåmen selv gikk det så det suste. Det var en annen sving også som var fornøyelig hvor jeg først ville prøve å nå på oversiden av hinderet, men da jeg lå i bak-kant å førte Solo tok hun svingen så tett på at det var en fryd 🙂 Vanskelig å beskrive, burde hatt tegning…..