Blir lenge mellom hver blogging nå selv om vi er på Bygdøy å trener 2 – 3 ganger i uka. Det er helt utrolig deilig å ha så kort vei på trening og vi storkoser oss med treningen i ridehuset om dagen.

Etter NM lurte jeg litt på om det egentlig var noe vits i å trene så mye siden jeg disker i konkurranser alikevel. Men så var det en vennligs stemme som sa: hmmm nå må du ikke ta det ille opp men det hender jo at du gjør samme feil på trening som du gjør på konkurranse…. !  Selvfølgelig ! Klart jeg vet, det er bare det at det ikke har gått opp for meg før! sånn skikkelig altså. Og på trening gjør det jo ikke noe for da prøver vi bare igjen og da har det jo ikke så store konsekvensene. Derfor har jeg bestemt at nå skal vi få det til på trening! OG på konkurranse når den tid kommer. Og du verden for et fint resultat jeg får igjen av Solo 🙂

I går trente vi 2 hoppbaner og begge var veldig vanskelig å huske – men det gikk supert når vi fikk til med full fart mellom hindre, korte svinger, rett inn i slalåm – det krever at jeg er med og jobber henne skikkelig hele veien 😀  ALLTID !