Har hatt 2 fine treninger siden sist.

Søndag kom vi til ferdig oppsatte kombinasjoner fra Christina og det var litt uvante vinkler og ble gøyal trening bortsett fra en start vi måtte jobbe mye med.

I går hadde vi en super trening med både fart, føring og mye felt.  

 Grunntrening felt: Når Solo skjønner at vi skal trene felt stiller hun seg nå nesten opp selv – skvetter opp med bakbena 2 på 2 av. Forresten så prøvde hun å ha alle 4 labbene på stigefeltet igår av en eller annen grunn for det har vi aldri gjort, men justerte seg fint. Nå ser jeg at hun synes felt-trening er gøy 🙂 ikke bare et unødvendig stopp før hun kan løpe videre.

I første kombinasjon var en hoppkombinasjon hvor vi «tråklet» hundene over 4 hindre og og tilbake. Jeg måtte rope på hjelp og Eddie hjalp meg å løse den med et par snurrer, være nær henne over hinderet etter kombinasjonen så jeg sendte henne i riktig rørinngang. Gøy!

De hadde lagt på ny flis og harvet godt da vi trente både søndag og igår, og det krevde litt ekstra å løpe, merker det i dag ja 🙂 til og med bordercolliene ble slitne i går. Merket ikke noe på Solo da, hun ville mer når vi var ferdig, hun er vel lettere og synker ikke så langt ned i sagflisa kanskje 🙂