Nes er et av de mest sosiale stevnene jeg har vært på iår. Veldig mange hyggelige agilitymennesker å skravle med i løpet av 2 dager med agility, VM-dugnadsånden henger i ennå 🙂

Agility gikk vi ja – hadde en fin åpning i hopp 3 på lørdag – 5. plass med et riv fordi jeg var for tett på Solo og nest beste tid etter Line og Pippin. Godt løp som fløt med skrenser i svingene på det glatte gulvet.

Agilityløpet lørdag karret vi oss i mål med 15 feil og en 9 plass. Fint driv med flyvende vippe og stigefelt, og  det var så glatt at i slalåmen gikk Solo fint inn i riktig inngang men hadde så stor fart at hun tok pinne 2 og 3 i et jafs, måtte bruke litt tid på å roe henne så vi fikk en fin avslutning med slalåm og hopp.

Lag – en forunderlig disk, kroppen min var feil vei og Solo gikk tilbake gjennom det røret hun kom fra så vi laget en annerledes innspurt. Ellers bra løp hvor jeg fikk henne fint ned på vippefeltet – mønet greit, men stigen derimot…

Kjempefornøyd med dagen – Solo går på med full motor på det glatte gulvet.

Søndag: Hopp: Hadde feilberegnet oppmøtetiden litt siden brifing på hoppløpet startet 1/2 time tidligere enn antatt starttid. Peser inn i brifing til en snirklete bane som så gøyal ut. Starter Solo og får nok med å plassere meg så hun skal ta riktig/borteste rørinngang og glemmer å gi henne signal til hopp nr. 2 og hun går forbi det…. jeg «stivner» og glemmer å føre henne. Flink hund det 🙂 som går forbi når jeg ikke sier hopp. 

Agility – finurlig rør som ligger under stigen så jeg handlet Solo fra andre siden av stigen over hopp mot mønet – husker hun så forundret på meg. Mønet går greit, får en fin slalåm som var litt vrien – vi hadde fått med oss feltfeil på stigen også underveis. Så går det mot mål og på vippa klarer jeg ikke jobbe skikkelig så Solo tar sats på feltet og fyker mot neste hinder, men jeg kommer så på etterskudd at hun tar nest siste hinder feil vei.

Lag søndag – Laget vinner med 10 feil 🙂 Solo og jeg disket igjen fordi jeg kom på etterskudd etter mønet og hun velger feil hinder.

Hmmmm tid for å tenkt nytt ! Noe må gjøres med feltene og på trening i kveld mandag har vi gått helt tilbake i felt-treningen. Nå blir det en periode med gjennopplæring av felt både for fører og hund , hindersikkerhet og føring i hoppbaner. Jeg fant forresten en fin hoppbane inne i agilitybanen som Eddie satt opp i kveld – så det skal gå fint dette her.  🙂