Hodet er fullt av jobb, forberedelser til å jobbe i VM og diverse andre ting og da kommer bloggingen litt i bakgrunnen.

Vi har hatt fine treninger siden sist – Solo er i kjempeform om dagen og koser seg på banen. Hun har også funnet tilbake til leken i seg ser det ut til – i går klarte hun å til og med å inviterere med Cecar på lek 🙂

I helgen var vi hos Nina og det er alltid like hyggelig. Vi fikk være med på tur i godskogen og 2 og 4 bente koste oss stort 🙂

Mitt kamera egner seg dessverre ikke til å ta bilder av ting i bevegelse, så dette er det eneste av mange som ble litt OK. 

Søndag var det stevne i Larvik. Det var et lite koselig stevne som frister til gjentagelse. Per Eigil Gylland var dommer og satt fine baner.

Hopp3 – Nr. 2 med noen feil..  Morsom bane med fin start – men der hvor Gylland hadde tenkt å ha pølse ble det satt et hopp i stedet… noe som skaper mye mer fart og jeg ble «redd» for en rørinngang. Jeg klarer å få Solo inn i riktig inngang men plasserer meg så jeg ikke rakk å krysse før lengden etter røret og drar henne forbi og får vegring. Så går resten fint – men vi får et riv etter rør 2 fordi jeg sikkert var litt «på hekta» + en stor sving og snurr før slalåminngangen (og jeg skjønte hvorfor når jeg så hvordan de andre gikk – for jeg overdrev nok buen litt). Det var en aldeles herlig innspurt og vi løp i mål uten flere feil.

AG3 – Endelig kontroll på feltene igjen. Gylland satt en morsom jobbebane med en start jeg var litt usikker på, jeg brifet 2 måter å gå den på. Da jeg sto på start så gikk det opp for meg en 3 løsning som jeg valgte (uten å brife) og det gikk knallbra. Det ble noe midt imellom å stå å dra og å snurre…. vanskelig å forklare. Så gikk det veldig bra, jeg var mer bestemt på feltene enn jeg har vært i konkurranse før og hun lystret 🙂 Kunne nok jobbet enda bedre på stigen, men der måtte jeg rekke en sving… og feltet ble bra og svingen etterpå satt.  Så var det bare en «bue» ut av banen…. men så var det dette med rette rør og fremdrift da. Og jeg skal si deg hun har fremdrift ja 🙂 hun kom som et prosjektil ut av røret og føk over et hopp som egentlig sto langt unna….. jeg bommet på føringen min og trak meg fra henne i stedet for å gå nærmere – NÅR SKAL JEG LÆRE ?

Det var slalåm og 3 hopp rett frem i mål og de tok vi så det suste etter at vi disket -men jeg blir jo litt lei meg når jeg går så bra også glipper det så veldig.

Jaja, det kommer flere sjanser og siden hovedmålet er framdrift 🙂 så får det bare stå til så lenge.
****

Nå er det ikke lenge igjen til VM. Vi hadde trening på banebygging i Dumpa i går – nesten hele banemanskapet som skal jobbe i VM var på plass og vi fikk bygget 4 baner – det skal bli spennende når det setter igang etter innmarsjen neste fredag 🙂

Etterpå satt noen av oss opp noen få hinder og hadde morotrening 🙂 Full fart.