Var så heldig at Gro tok noen fine bilder fra åpen hoppløpet 🙂


Vellykket sending


Kort sving 🙂Mot slalåm

Slalåm er gøy 🙂

Ellers var vi i Drøbak en tur i går. Harald Schjeldrup var dommer.
I hopp3 som var en gøyal snurrebane :-)gikk det veldig bra før og etter disken, men jeg glapp henne i en snurr…. og hun føk gjennom feil rørinngang – vi fortsatte som om intet hadde skjedd for jeg måtte bare teste slutten og det gikk supert for etter et parti med mye snurrer og føring, var det full fart i bue mellom hindere som dro og det gikk kjempefint 🙂

Agilityløpet….. banen var kjempefin! men hva jeg holdt på med og hvor jeg var er jeg ikke sikker på. Jeg sendte henne gjennom en rørinngang som var helt ulogisk…. heldigvis sa Harald idet Solo var i røret: ta med deg bordet (det var elektronisk bord) så jeg fortsatte og Solo tok en slalåminngang jeg var spent på veldig fint. Gjennom pølsa og så kom mønet. Jeg frontet – hun skvatt forbi meg, og da tok jeg tak i henne fysisk og hun så forundret opp på meg. 🙂 jepp – den skjønte hun. Bordet tikket som det skulle og Solo satt fint. Vippa gikk greit og vi hadde en grei innspurt.

Lag – Endelig et løp som satt denne dagen også 🙂  Fikk bekreftet at stoppen på mønet i ag-løpet hjalp. Alt gikk bra, bortsett fra stigefeltet. Har fått «hentet inn» vippa og mønet i konkurranse nå – må gjøre det samme på stigen, hvis ikke kommer jeg bare til å tenke felt framover og det er ikke noen ønskedrøm.