Har ikke blogget så mye etter treningene i det siste så nå er det kanskje på tide å begynne igjen. Har hatt noen fine treninger i sommer og det hadde vi i går også. Vi var ikke mange på trening, det var Eddie, Erling, Elisabeth, Malin og meg. Eddie satt først opp en åpen agilitybane hvor jeg fikk testet blindcross i sving fra hopp til vippe og etter rør inn i mål. Det var en rett på slalåminngang.  Solo og jeg gikk feilfritt i første runde 🙂  Løp banen 2 ganger til og prøvde å være mer aktiv og kjøre Solo litt mer og det gikk supert men da får jeg litt dårlig tid og kutter før slalåmen så jeg drar henne inn i pinne 2. Repeterte den og det gikk fint.  Kjempefin bane 🙂

Så laget vi en hoppbane og der var det utfordringer gitt. Jeg fikk igjen erfare at jeg ikke kan gå for langt unna henne. Vi fungerer så mye bedre når jeg er med henne og HOLDER KROPPEN OPPREIST JA . Det var nemlig en sånn forbi første rørinngang og jeg blir jo skremt da når jeg gjør akkurat samme feilen som jeg gjorde i fjor høst…… Eddie måtte vise meg før jeg fikk til (og det har han gjort før også) Jeg startet med å gå langt unna for å trekke Solo vekk fra den rørinngangen hun ikke skal ta – og se på feil rørinngang samtidig som jeg bøyer overkroppen – hvor går Solo da – jo dit jeg viser i den rørinngangen hun ikke skal ta.  Så fikk jeg hjelp og når jeg er med henne, holder ryggen rett, gi kommando i rett tid og løper mot riktig rørinngang så nøler hun ikke en gang. JEG MÅ STOLE PÅ OSS !

Avsluttet da jeg fikk til den rørinngang og tok med innspurten hvor Solo sneiet svingene og spurtet i mål. Veldig fin trening !