Var så heldig å få et lite føringskurs for Anja McNeal idag. Vi var bare 3 deltagere – det var Nina med Liz, Mette med Ruffen og meg. Vi fikk mye trening i løpet av 4 timer. 🙂

Anja satt opp en hoppkombinasjon som vi gikk på mange forskjellige måter og det var deilig å bare tenke føring. Anja kom med fine tips, som vi prøvet ut.

– Lære å avpasse farten – jeg løper på litt for mye noen steder og bremser for mye andre ganger.
– Være bevist på hva jeg gjør i starten. Solo har en fin start nå, og for å beholde den må jeg gi klare startsignal.
– Fikk fine tips om hvor det kan passe med blindcross.
– Solo går veldig bra når jeg bare klarer å ha kroppen i riktig retning – må bli enda flinkere til å bevege meg sideveis.
– Være mer i forkant så jeg unngår de situasjonene hvor jeg blir stående etter med bøyd overkropp. Hadde et fint eksempel på det idag da de skulle til høyre på skrå over hinder etter rett rær. For å hente henne løp jeg sideveis og frontet henne i det hun kom ut av røret, for så å vri kroppen den veien hun skulle.
– Start over «gjerde – 3 hinder ved siden av hverandre»: Sett igjen og gå på andre siden av der hunden sitter, stå ca midt på hinder 2 med ryggen mot hinder 2, idet jeg starter Solo går jeg sideveis mot neste hinder, smetter mellom 2 og 3 (tror jeg) skulle hatt video på den…… det fungerte helt supert 🙂
– Krysse bak går av og til forbausende bra.

Godt å gå agility igjen 🙂