Har gledet meg leeeenge til denne helgen! Og jeg har ikke gledet meg forgjeves nei 🙂 Lenge siden sist jeg har hatt så mange aha opplevelser.

Vi har trent mye disse 2 dagene og hodet er helt fullt og helt tomt samtidig…. 🙂 men konklusjonen er:

Jeg velger veldig ofte fine løsninger i banen for meg og Solo, men kan bli flinkere til å gjennomføre de løsningene jeg velger, fordi jeg ikke tør å gi alt.

Må hele tiden passe på hvilken vei kroppen min går – den skal alltid vise til neste hinder – enkelt og greit.

Det er lov å gjøre feil på trening – man må av og til prøve nye til for å komme videre – MEN Solo må ikke merke at jeg feiler!

Jeg må bli flinkere til å ikke stoppe når jeg gjør feil – og igjen Solo må ikke merke at jeg gjør feil – både når jeg trener og konkurrerer. Her har jeg syndet den siste tiden og det så jo Petter med en gang så han brukte lørdagen ganske mye på å få meg til å se hva jeg gjorde. Dette var noe jeg var veldig bevist på da Solo var fersk, også har jeg etterhvert som hun har blitt flinkere begynt å kreve mer og glemt det elementære. I første bane på lørdag – gjorde jeg en feil etter noen hindre, stoppet og sa til meg selv: å neeei nå glemte jeg banen……. hvem hører det utsagnet….. jo Solo.  Jeg lover på tro og ære at jeg skal bli flinkere til å skjule feilene mine for henne. På lørdag ettermiddag virket det som om Solo var sliten. Søndag var jeg flinkere til å skule feilene jeg gjorde og hun fikk fine avslutninger og jeg hadde en supermotivert Solo etter siste bane på søndag ettermiddag – altså 2 fulle dager med trening og en hund som ba om mer 🙂 Vi avsluttet med en fartsrunde 🙂 Jeg er helt sikker på at at jeg har en motivert hund neste gang jeg kommer på trening 🙂

Vi fikk bl.annet gå klasse 3 banen som vi gikk på NKK Bø – og jeg fikk lære hva jeg kunne ha gjort for å spart enda et par sekunder i den banen 🙂

Alt i alt en super helg !!!