joda vi har trent. Har vært i Dumpa et par ganger siden siste bloggreferat mens Solo har hatt løpetid. Selv om hun er akkurat som hun er ellers når vi trener mens hun har løpetid tar jeg litt hensyn til det alikevel jeg da. Prøver å ikke terpe for mye, eller gjøre så mye nytt i de 3 ukene.  Nå er den over 🙂 Slapp henne i hagen sammen med naboens lille Jack russel på 8-9 måneder igår ettermiddag, og selv om han var «klar som et egg» så fortalt Solo han at NÅ er det for sent ja !  (de to har stått å pepet til hverandre de siste par ukene)

Og jeg må bare si at vi har så fine hannhunder i Rykkinn – det er ikke så mange av dem da, men de to som har vært på trening sammen med Solo har ikke brydd seg i det hele tatt – Takk til dere ! som har gjort treningene så avslappet og fine 🙂

Ellers har Solo badet …. akkurat som om det er så stort til å være en apporterende fuglehund. MEN, når man må på utstilling som liten og har lært av en halt hysterisk eier å gå utenom alt som heter sølepytter og vann så er det ikke bare bare å legge på svøm nei.  Så her en kveld sto hun nesten å hylte når Diis og Saga apporterte pinner i vannet.  Kari forbarmet seg over henne, tok henne med uti og lot henne ta de første svømmetakene. Så nå går hun ytterst forsiktig uti av seg selv, men at instinktene er der, ja det er helt sikkert.  Jeg håper bare ikke hun kaster seg uti alt som er av vann til slutt – da blir det ihvertfall helbarberte ører og det er ikke akkurat pent da.