Trening i Dumpa i går kveld. Vi var ikke mange – kan det være varmen tro ? Kari F, Eddie, Hege, Karoline og jeg satt opp en hoppbane og i går kveld fikk jeg (igjen) se hva fokus kan gjøre med en tunnelinngang 🙂 Det var en lang rett strekke hvor vi skulle føre forbi første inngang. Første treningsrunden vår gikk fint, men så kom det en gjeng med små fotballspillere og med min frykt for fotballer som flyr gjennom lufta klarte jeg ikke å fokusere riktig og det ble feil. Jeg gikk å spurte om de kunne bruke målet nederst på banen og da de var borte gikk inngangen som en drøm igjen…..

Ellers hadde vi en morsom start hvor vi skulle dra de forbi et hinder og det krevde at jeg så på Solo ! Hæææ må jeg se på hunden min også nå liksom 🙂 Skjerping !
Passet også med en blind cross etter rør før innspurten – Solo fikk mye bedre tid.

Bord: Ja du leste riktig – vi trente bord. Først for seg selv på siden og etterpå satt vi det inn i hoppbanen og det gikk fint. Så ut som Solo husket det og jeg har bevegelsen inne.

Treningen gikk kjempefint – merket ikke noe til løpetiden mens vi gikk agility – Solo jobber som hun bruker.
Flink hund 🙂
Her koser Disco, Showi og Solo i gresset dra vi hadde treningssamling på Hønfoss. Til helgen kan de kose seg i gresset på Gjøvik 🙂