Bare så det er sagt: Amerkanervalper er det aller beste som finnes i hele verden. Vibeke og Karl Eddie som er Disco sin oppdretter hadde med seg en skjønn rød/hvit liten valp idag – og det å plukke opp en halvsovende myk liten sak som grynter av velvære mens han våkner det er helt til å spise opp – også minnet han meg så om Chivas. Valpen var solgt og skulle til Finland – håper han får et godt liv der !
bilde-eller-video-427.jpgDette var Chivas da han var på den alderen – herlig hva ! Jaja det var dagens mimring!

Vi har gått agility også. Solo fikk løpetid på torsdag så det var første gang jeg skulle konkurrere med en løpetispe – fikk jo litt andre tanker da, men etter litt snusing da vi kom oppførte Solo seg som hun pleier. 
AG3 banen var satt av en dommer fra Nederland og den var gøyal men med mye føring i starten, starten gikk fint, men jeg ble litt passiv på stigefeltet etterpå som gikk ut i intet. Så gikk det fint til slalåmen der fikk vi en vegring fordi jeg ikke kom i riktig posisjon og dro henne ut av. Etter det plasserte jeg meg litt feil i en ca.180 grader sving, reddet det inn og hadde en super innspurt.  Det ble en 7. plass (igjen) med 5 feil.

Hopp 3 – Berntsen var dommer. Kjempemorsom bane 🙂 men her klarte jeg ikke helt å føre som jeg skulle. Det var hopp så 2 rette rør og 90 grader inn i slalåmen som de ikke så da de kom ut av røret. Fikk vegring der. Så var det bare å løpe på nesten helt til slutt og da løp Solo rett fram istedet for en 90 grader til venstre fordi jeg ikke gjorde mine til å senke farten på min kropp. Så da hun hoppet rett fram, hentet jeg henne tilbake og vi hadde en super innspurt hele langsiden inn i mål.

En ting er sikkert – farten blir ikke mindre selv om hun har løpetid 🙂