Uoffisielt stevne på Hellerud i dag og Per B. Kirkevold var dagens dommer.

Agility 3: 2. plass med 5 feil 🙂 Var på henne fra 1. hinder for jeg skulle i ha noen reprise fra Drammen og samarbeidet satt idag. Jeg klarer ikke å huske hele banen, men det gikk kjempefint hele veien – møne, mellom hindre, slalåminngang osv. Stigen var 5 hinder fra mål, stigefeltet gikk fint idag, etter stigen, var det 1 hinder for så å gå tilbake på vippa. Jeg brifet å gå på andre siden av vippa, men å få til fint stigefelt samtidig som jeg sendte Solo over neste hinder og så krysse selv gikk ikke, skulle stått igjen for å sende henne, hun ble for rask for meg og vi fikk en vegring. Men hun gikk fint videre og de siste hindre i mål. Vi kom på en fin 2. plass med 5 feil. Vi gikk på 42,57 og standardtiden var 44 sek.
Er det noen som husker agiltiybanen?

Åpen Hopp – Feilfritt løp 🙂 2. plass – Nå fikk jeg bekreftet at Solo har satt opp farten. Var veldig usikker på hvordan jeg skulle starte for det var 3 hinder på skrå rett fram og rett etter sto slalåmen, men banen gikk 180 grader hopp til høyre for så 180 grader tilbake gjennom pølsa. Jeg brifet å gå bak henne, stå igjen og dra, for så å sende gjennom pølsa – det gikk supert 🙂 «kjør» sa jeg da hun kom ut av pølsa og jammen gjorde hun det! Jeg hadde lagt inn 2 snurrer i hoppkombinasjonen  vi kom til, men rakk ingen….. jeg ble stående igjen å sende henne fram og tilbake og hun gikk så det suste og jeg rakk ikke en eneste snurr og hun var i slalåmen før jeg fikk sukk for meg. Her skjedde omtrent det samme som i Tønsberg hun var i slalåmen så kjapt at jeg ble stående for lenge. Fikk summet meg og fikk opp farten i slalåmen noe som resulterte i at hun også fikk opp farten og det ga en alt for lang sving etter hoppehinderet som kom etter slalåmen og der skulle de 180 grader tilbake over neste hinder. Fikk stoppet henne før hun gikk over feil hinder, hopp180 grader igjen (3 hinder i gjerde etter slalåmen) så var det gjennom rør frem over hopp 180 grader hopp tilbake og i mål. Det gikk «på hæla» og det var deilig. Vi ble nr. 2 på 28,87 sek (eller noe sånt) utrolig hvor mye man rekker på de sekundene 🙂

Dagens konklusjon: Solo begynner så smått å bli sikker i banen og går bedre. Imidlertid må jeg ha alternativer når jeg brifer for det er tydelig at jeg ikke rekker alt jeg har tenkt meg. Bl.annet så går hun på med dødsforakt på vippa – her har jeg bommet noen ganger nå ved å tro at jeg skal krysse og snurre men rekker det ikke. Det går supert å sende henne forran meg.  🙂 Hun koser seg i slalåmen og jeg kan nok begynne å øke farta her også, for hun venter på meg – altså må vi jobbe selvstendighet.