Hadde oppmøtetid rundt 15.30 tiden idag, så det ble en avslappende formiddag før Solo og jeg satt kursen for Tønsberg ved 13. tiden. Fine kjøreforhold og vi kom ned i tide til å se at mellomlaget vårt gikk inn til en ny seier 🙂

Dagens dommer var Per B. Kirkevold
Agilityløpet – 10 feil og 5. plass. Det var en ganske lang løpebane med noen enkle og andre mindre enkle partier. Startet med 3 hinder rett fram, så tilbake over mønet og gjennom valgfri rørinngang. Så 3 hopp rett fram igjen og da hadde Solo så stor fart at da jeg skulle ha henne inn i slalåmen som lå 180 grader til høyre måtte jeg rope litt høyt. Kjempefin slalåmfart. Så kom utfordring nr. 1. 180 grader over hopp – forbi stigen og over vippa som sto ved siden av. Jeg brifet å løse ved å sende henne over vippa på samme måten som gjennom feil rørinngang, men jeg var litt utålmodig i bevegelsen noe som gjorde at hun gikk mellom stigen og vippa og vi fikk en vegring. Så løste vi opp igjen gjennom tundell, hopp, pølse og inn i hoppkombinasjon hvor de skulle opp å hente et hinder så rundt vingen og videre til stigen og inn. Jeg trodde Solo rev det siste hinderet i kombinasjonen, hørte hun var borti pinnen. Den ble imidlerig liggende. Så stigen og i dag var jeg ikke flink å jobbe felt på stigen og vi fikk feltfeil.  Hadde fin tid – tror vi hadde nest beste tid med vegring ved stigen og vi klarte standardtiden med god margin. Std. tid: 47 sek – vi gikk på 42.88 så det hadde ikke gjort noe om jeg hadde jobbet litt bedre på stigefeltet. Banen var 165 meter.

Hopp 3 – Feilfri seier 🙂
Da jeg brifet dette løpet bestemte jeg meg for egentlig helt andre løsninger enn jeg pleier – så det var bare å la det stå til.
Jeg lot henne løpe forran meg nesten hele veien og det fungerte veldig bra. Det var god avstand mellom hindrene og det ga fin fart – løpet er litt vansklig å beskrive men vi: fikk til en blind cross etter tunellen som ha henne skikkelig fart over de neste hindrene og hun viste liksom hvor hun skulle. Slalåminngangen var rett på så jeg trakk meg bakover for å lage bue, men neida Solo gikk rett inn hun 🙂 og jeg ble nesten stående å måpe noe som gjorde at hun nesten stoppet midt i – hun rakk å snu seg å se etter meg. Jeg spurtet på og skulle egenlig snurre eller ta en blindcross etter slalåmen men hun var så langt forran meg at jeg bare sendte henne gjennom pølsa og vi løp i mål med feilfritt løp 🙂 Vi var de eneste som klarte standardtiden med et skrik. Std.tid var 32 sek. og vi gikk i mål på 31,48. Banen var 130 meter.

Oi oi oi – for en følelse det var å se Solo sitt navn stå på toppen av den resultatlisten 😀   Nå gleder jeg meg til å se video av løpet 🙂