solo-med-storcert.jpgAv og til går faktisk drømmer i oppfyllelse og jeg fikk en av mine oppfylt på NKK Bø i dag 🙂 da vi løp feilfrie i mål i dag.

Møtte Kari og Disco under broen i Sandvika kl. 07.30 og vi satte kursen til Bø i et snøfullt vintervær. Turen gikk fint selv om det var litt glatt og vi kom fram i god tid.
Dommer idag var Petter Nordlien. 

Startet med hopp. Starten var litt treg og jeg kom litt langt unna henne da hun kom ut av tunnellen som var hinder 3, noe som gjorde at hun rev hinder 4 eller 5. En krapp sving og inn i slalåmen og jeg jasset henne opp litt der for vi skulle videre inn i en hoppkombinasjon hvor det var fint å ha litt driv og det fikk jeg – gikk supert 🙂 og jeg løp som bare det videre og hørte at Petter blåste i fløyta bak meg og tenkte – isj der hoppet hun feil i hjulet, men fortsatte en super avslutning hvor jeg sendet henne over et hinder og gjennom røret med et hinder mellom oss, var i riktig posisjon da hun kom ut av røret og løp i mål.
Fant så ut hvorfor Petter hadde blåst – jeg hadde ikke tatt med hinder 13. Hadde ikke brifet det heller så jeg gikk som jeg hadde brifet. Surt – hinder 13 hadde gått kjempefint det.

Agility – dette var et sånt løp hvor alt går på skinner på en måte. 2 hopp og så stigen. Jeg var flink å jobbe felt 🙂 🙂 Hopp til venstre, mellom så videre over 2 hopp og gjennom røret – rundt tilbake og forbi rørinngangen så inn i hoppkombinasjon i boks, ut til vippa og Solo virkelig tar i når hun går vippe nå 🙂 Fram hopp, rundt tilbake og slalåm – helt supert 🙂 Hopp til høyre over mønet og 3 hinder inn – hadde tenkt å snurre etter mønet men rakk ikke, så jeg sendte henne av gårde, krysset bak henne og løp i mål.
ÅÅÅÅÅ så deilig å gå feilfritt – og atpåtil få storcertet. Vi ble nr. 3 gikk på 37,42 med std.tiden var 42 sek.

Nå gleder jeg meg til å få video av løpet 😀