Vi var bare 6 på trening, så Eddie laget 3 paralelle baner/kombinasjoner og vi fikk mengdetrent. Jeg spurte om å få stigekombinasjonen først så bena mine skulle være mest mulig uthvilt. Kari H. og jeg trente sammen.

– Stige: I kveld begynte jeg å forstå hvorfor jeg kanskje har mistet det fine feltet vi hadde på stigen. Jeg var helt konsekvent på hvordan jeg trente feltet med å stoppe ved siden av Solo helt til i november da jeg begynte å teste ut ting ved å gå lenger unna feltet. Den gangen virket det helt supert, men resultatet på sikt har blitt at Solo er usikker på hva som skjer og sakker farten på nedfeltet. Jeg har også prøvd å trene både stopp og fart og det kan være vanskelig å skjønne for Solo hva jeg mener da.
Vel vel, «back to basic» heretter skal det være kjempegøy å lande med forlabbene i bakken på nedfeltet og vi trente endel med at jeg holdt ballen i hånda og dro henne ned – det har veldig fin virkning.  MÅ være flink til å være konsekvent på dette i tiden fremover.

– Slalåmkombinasjonen: Nå var målet å la henne søke inngang selv. Og det fungerte veldig fint 🙂 Trente også på å krysse bak henne når hun går inn og å ta blindcross etter slalåmen. Begge deler gikk kjempefint. Det eneste hun ikke taklet i kveld var inngang rett på – men med litt hjelp så gikk det også.  Veldig fornøyd med slalåmtreningen på denne treningen.

– Hinderkombinasjon med møne, «gjerde» og rør. Nå begynte bena min å bli litt i slakkeste laget til å gi 100% så vi ble ganske fort ferdig her. Møne fungerer kjempefint og hun hopper dit jeg vil 🙂

En intensiv effektiv trening og vi ble tidlig ferdigtrente i kveld. Solo rakk til og med å få et skikkelig bad da vi kom hjem 🙂 og selv om kanskje Solo ikke er helt enig så er det beste i verden nybadet amerikaner 🙂