Var litt i tvil om det var for kaldt å trene, men dro alikevell og heldigvis for det. Det ble en nesten optimal trening med 4 stykker på hver gruppe. Eddie hadde med 2 enkle kombinasjoner for å skape selvtilit før helgens konkurranser tjo hei som det gikk.
I første kombinasjon trente vi på:
– Blind cross etter slalåm – noe som gjorde at jeg rakk mye lettere fram til stjerna som kom etter slalåmen. Blindcross ser ut til å gå fint – må bare passe på å ikke stikke for tidlig.
– Full fart ut av tunell og inn i stjerne hvor jeg presset bak henne over hinder 2 – fungerte også fint bare jeg gir henne tid og plass.
– Krapp sving ut av rett tunell tilbake over hopp og hente opp slalåm – trente på mange måter og det er ikke til å komme fra at når jeg løper og skyver går det aller best.
– Møne – veldig bra.
Kjempemorsom kombinasjon 🙂

Kombinasjon 2: Også en kombinasjon med mye fart.
– Stige – mangler fortsatt fart ned feltet – må terpetrene helst på førsten av treningene så jeg har mest mulig fart i bena.
– Feil rørinngang – fungerer fint.
– Hente opp slalåminngang – mye bedre enn sist vi hadde denne inngangen.

Kjempefin trening – men du verden så sliten jeg ble i bena. Skulle kanskje ikke løpt så veldig for benet verket hele natta og det ble lite med søvn. Lurer litt på hvordan det skal gå på Moelv med det benet….. MEN et løp er jo bare noen sekunder så de skal nok gå bra 🙂