Å hildrane du tenkte jeg da Solo satt inn turbogiret i siste halvdel av lagbanen 🙂 også satt jeg å smilte i snødrevet på veien hjem. Og vi gikk feilfritt i AG2 og er (teoretisk) klare for klasse 3 i både hopp og agility.
Nergård var dagens dommer.
Startet med hopp 2 – satt igjen Solo på start og gikk litt fra for å hente henne igjen på hinder 4… det var bare det at kroppen min pekte mot røret som sto etter hinder 3 og det skulle de ikke ta….. DISK.
Men, det var et par utfordringer senere i banen som jeg måtte teste ut så jeg fortsatte og hinderkombinasjonen etter starten gikk fint.  Nergård hadde satt inn stusshopp d.v.s. 3 hinder etterhverandre med 2 meters mellomrom = stusshopp (ref. nye regler). Har ikke hatt det før så det ble et riv. Tullet litt på slutten, men siden vi hadde disket var ikke det så nøye for vi fikk en fin innspurt.

AG2 – Feilfritt løp – siste napp.
I starten var det veldig mye føring – gikk fint – nå satt samarbeidet fra første hinder. Husker ikke banen så jeg håper at noen tegner den. Etter stigen sto vippa i  ca 90 grader sving og jeg bestemte meg for å bruke mye tid her, befeste stigefeltet godt, og støtte skikkelig på vippa siden hun har vegret på den noen ganger i konkurranse. Det gikk som planlagt men hun stoppet veldig høyt oppe på stigen og vi brukte veldig lang tid på stigen. Vippa gikk fint selv om hun stoppet høyt oppe på nedfeltet her også. Resten gikk supert – etter vippa sto et gjerde av 3 hinder, pølse, hopp, møne, hjul og hopp. Hadde tenkt å ta en blind cross etter pølsa men det rakk jeg ikke 🙂
Klapp skulderen til meg for å klare det siste nappet til klasse 3 allerede i første konkurranse.  🙂

Lag: Laget ble nr. 4 med 10 feil, Solo og jeg fikk feltfeil på stigen.
Skulle være flink på feltene nå også….. hadde jeg planlagt. Men, så gikk det så fort i resten av banen at jeg ikke klarte det på stigen som var hinder nr. 5 – feltfeil. Etter det var det rett fram på hele kortsiden så bue og på vippa, ingen nøling nå heller så det traume ser ut til å være et tilbakelagt stadium. 2 hopp og opp å hente slalåmen – gikk fint selv om jeg kanskje var litt i veien for Solo siden jeg skulle veksle side og hun bare skulle inn i slalåmen men det gikk fint. Etter slalåmen var røret og da satt Solo inn turbofarten og de siste hindrene hang jeg bare etter: hopp 180 grader – så over møne – hun bare løp ned hoppet hjulet og tok det siste hoppehindet inn i mål lenge før meg. Det var da jeg fikk JESS følelsen 🙂

Jeg må begynne å jobbe felt og vi må ha mye raskere felt.  Så nå lurer jeg på: Hvordan får jeg fram den farta til Solo som gir meg den JESS følelsen samtidig som jeg har fine felt?

Hadde en kjempefin dag i Flatebyhallen idag!